Workshop Perfectionisme

Club Collab invites x Anouk van Flowfix

Hoe houdt perfectionisme je klein als onderneemster?

Je hebt veel ideeën en plannen, maar je vindt het lastig om je ondernemersdroom helemaal in de wereld te zetten. Je vindt dat je nog niet genoeg kennis en ervaring hebt, je denkt dat anderen beter zijn, je vraagt je af wie er op jou zit te wachten en wie er geld wil geven aan jouw product of dienst. Herkenbaar? Dan zou je zo maar eens een onderneemster kunnen zijn die belemmerd wordt door haar perfectionisme.

In deze workshop

  • leer je de verschillende gezichten van perfectionisme (her)kennen
  • ontdek je welke invloed je perfectionisme heeft op je denken, doen en voelen
  • krijg je concrete tips om met hoge verwachtingen, faalangst en uitstelgedrag om te gaan

Ter voorbereiding van de workshop krijg je al een kleine huiswerkopdracht om je eigen perfectionismepatroon in kaart te brengen.

Je gaat naar huis met enkele praktische tips en tools, zodat je je plek als onderneemster durft in te nemen en je je onderneming kan laten groeien.

Over Anouk

Anouk is loopbaan- en perfectionismecoach en het gezicht achter Flowfix. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander hoe perfectionisme je kan belemmeren en hoe bevrijdend het is als je echt bezield kan gaan ondernemen. Authenticiteit is één van haar kernwaarden en ze krijg instant energie van talenten spotten, rode draden vinden en ondernemersdromen vertalen naar de echt wereld. 

Meer

€76,86 (excl. btw)

€93 (incl. btw)

L’eef Store

Onze-Lieve-Vrouwestraat 46, 2800 Mechelen

di 17/03, 19u30-22u

Drankje en knabbels, tips & tricks, take-me-home zakje, waardevolle inhoud

Jouw inschrijving wordt door Spot Workshops verwerkt